Finalitza que començo

Acaba que empiezo

Les societats que han viscut tradicionalment tancades a l'exterior, a la comunicació i a la fusió real amb el seu entorn, i especialment amb les persones, tenen tics autoritaris. Quant no absolutament sectaris.
Avui és un dia de sorpreses. Membres d'aquestes societats tancades i encriptades en la seva veritat, han practicat el seu sectarisme envers la meva persona. Una pràctica múltiple i de diverses persones. Per un costat, el sectarisme emocional. Una persona que pensaves important en la teva vida i en la seva, practica el sectarisme emocional, anomenat també el menyspreu o la ignorància a un altre. Forma inequívoca de la seva misèria personal i la seva carència, la seva immaduresa, comportament mesquí en aquella persona que un consideres important afecta directament a la meva línia de flotació personal.
La gent no deixa de sorprendre
Per altre banda, l'orgull i la supèrbia inunda també el comportament de certes persones d'aquestes societats tancades a l'exterior, però que potser, amb la voluntat de fer una aparença diferent, son els primers en parlar de multiculturalitat, fusió, mestissatge.... L'aparença, mot que també caldria fer una reflexió profunda en un món a on la hipocresia es manifesta quotidianament.
Avui, sens dubte és un dia de absoluta sorpresa i, perquè no dir-ho, absoluta pena per tots ells.
Avui haig de viatjar cap a terres llunyanes i alegres

Cervino, Zermat. Suissa. Estiu del 2007



2 Comments:

  1. Anónimo said...
    LA BONA SORT

    La Bona Sort és una qüestió de fe, generositat i Amor. Els Ingredients imprescindibles són l’alegria, l’anhel i la passió per viure. Pots tenir bona sort si t’ho proposes. Mentre hi ha vida, hi ha esperança.
    Cal tenir sempre objectius.
    La sort no dura massa perquè no depèn de tu. La Bona Sort te la fas tu mateix, per això dura sempre. Són molts els que volen tenir Bona Sort, però pocs els qui decideixen anar a cercar-la.

    Ningú no s’ha preocupat mai de canviar les coses però només obtindràs coses noves quan facis coses noves. S’ha d’anar a buscar terra fèrtil, contextos fèrtils i fer coses diferents.
    Si ara no tens Bona Sort potser sigui perquè les circumstàncies són les de sempre. Perquè la Bona sort arribi, convé crear noves circumstàncies. Compte amb les aparences perquè sovint enganyen.

    Si esperes que t’arribi la sort casual, com més passi el temps més por tindràs. No la pots esperar. Si no. A mida que no apareix et sentiràs víctima, enganyat i tendiràs a culpabilitzar als altres per que costa reconèixer els propis errors i fracassos. Tenia la pitjor sensació: Estar convençut de que no tindria sort a la vida i això el deprimia. Moltes persones que no tenen sort busquen que algú altre els confirmi la seva manera de veure la vida. A ningú li agrada ser víctima, però ser-ho t’allibera, aparentment, de tota responsabilitat per la desgràcia. Quan una persona ja no te fe en que pot crear per si mateixa la Bona Sort, el que fa es comprar-la a qui li ofereix. Qui espera trobar sort creu que és senzill, que no cal cap esforç.

    Interessa’t pels problemes de l’altre i intenta ajudar-lo tenint en compte els teus interessos. “La vida et torna allò que li dones”. Els problemes dels altres són sovint la meitat de les solucions dels teus problemes; comparteix i sempre hi sortiràs guanyant.” Preparar les circumstàncies per a la Bona Sort no sols significa buscar el propi benefici. Crear circumstàncies perquè els altres també guanyin atreu la bona sort.

    Imagina nítida i realment com es fan realitat els teus objectius.. Repeteix-ho el més detalladament possible, apreciant els matisos. Visualitza-ho. Sent les emocions.

    Molts cops estem tan obsessionats amb una realitat concreta que no hi veiem més enllà. Ser sempre pacient, amable i agraït. No deixar mai les obligacions per l’endemà. “Actua i no posterguis”.
    Alliberar-se d’allò que ja no serveix representa sempre una nova embranzida. Tot allò que facis dedicat-hi com si fos l’únic que existís “aquí i ara”. Intenta gaudir d’allò que fas, diverteix-te i apassiona’t. Intenta trobar-li sentit sense importar massa el resultat final. Crea les condicions idònies. Si “deixes per demà” la tasca de preparar les circumstàncies, potser la Bona Sort no arribi mai. Crear circumstancies demana un primer pas.. fes-ho avui!
    ntentar descobrir si falta alguna cosa aparentment innecessària, però imprescindible.

    Molts cops cal perspectiva, distància, tenir l’horitzó a la vista sempre et dóna idees útils i impensades. Cal treballar fins al final, tenir en compte tot el que s’ha fet i esbrinar si queda alguna cosa per fer. Sovint és un petit matis (banal per a molts) allò que separa lo bo de lo molt bo. Sovint els elements clau només es descobreixen en els petits detalls.
    Normalment cal fer alguna cosa perquè les coses passin.

    Aquells que només creuen en l’atzar pensen que crear circumstàncies és absurd. A aquells que es dediquen a crear circumstàncies, l’atzar no els preocupa gens.
    Ningú no pot vendre la Bona Sort. La Bona Sort no es ven. Malfia’t dels venedors de sort.
    El més important és no perdre mai la fe en la pròpia empresa. Es molt important mantenir la fe en tot allò que un creu correcte. Quan ja hagis creat totes les circumstàncies tingues paciència, no abandonis. Perquè la Bona Sort arribi, confia.

    La Bona Sort es allò que a tots ens pot passar si fem alguna cosa. La Bona sort és la suma d’oportunitat i preparació. I la oportunitat sempre hi és. Crear les condicions per que cristal•litzin les oportunitats, quan n’hi hagin. Crear Bona Sort és preparar les circumstàncies a l’oportunitat. Però l’oportunitat no és una qüestió de sort o atzar: sempre hi és. Crear Bona Sort només consisteix a.. crear circumstàncies. No s’ha d’esperar la casualitat, Ha de ser un mateix qui decideixi ser la causa de la seva Bona sort. La bona Sort només depèn de TU.
    A partir d’avui TU també pots crear Bona Sort.
    Anónimo said...
    QUE ESTA PASSANT !!! que faig malament?

    La gent no para de sorprende. Mascares i més mascaras... Sempre igual...dons i dons...i no ho entenc. Els pactes es trenquen amb una facilitat...la gent ja no te paraula i no sap prometra.

    Avui no estic be...he tingut un desangany amb una persona.

    Les llagrimes volen sortir pero no puc.. perque estic a la feina.
    No fos cas que algu sapiga que soc humana...HIPOCRASIA I MES HIPOCRASIA.

    la impotencia circula PEL MEU COS. he de trobar una solucio.

    La gent predica i despres no actua i fa molt mal...molt mal

    Perque ? No tinc resposta. M 'han donat pel sac.

    Un dia per l'altre allò que en van prometre no ha estat i a sobre m 'han tret...

    Ja no hi han valors i tot val. La gent cada vegada pensa mes amb ell. La experiencia professional no conte. Res te sentit...

    Vull marxar ben lluny...la confiança fa fastic.

Post a Comment